Pon-pet 8:00-16:00 

023 / 343-023

   info@retis.hr 

Code-iT rješenja

Retis informatika kao softwersko riješenje za POS maloprodaju i ugostiteljstvo nudi programska riješenje tvrtke Code-iT iz Čakovca.
Riješenje se sastoji od više različitih programa.

Code-iT tako ima poslovna rješenja za ugostiteljstvo, trgovinu, salone, servise, resorte itd...

UGOSTITELJSTVO

Program namijenjen ugostiteljima koji je prilagođen za rad u svim vrstama ugostiteljsta. Prilagođen za rad na ekranu za dodir, brzo jednostavno izdavanje računa. Može se koristiti u cafee barovima, restoranima, fast food-ima, čokolaterijama, pizzerijama itd… program sadrži rad sa stolovima koji olakšava praćenje rundi, sadrži ispis na 3 različita printera, pa se mogu primjerice u restoranima slati narudžbe u kuhinju, u beach barovima narudžbe na printer od bariste i sl. stanje skladišta se razdužuje po normativima.

Više informacija


SERVISI

Program namijenjen servisima koji je prilagođen za rad u svim vrstama  autoservisa i sličnim servisima, dokumenti za praćenje servisa od zaprimanja do završetka servisa.

Jednostavno izdavanje računa.

Više informacija


SALONI

Program namijenjen frizerskim i kozmetičkim salonima, koji je prilagođen za rad na ekranima na dodir, praćenje osoba tretmana, rezervacije termina i sl.

 Više informacija


RESORT

Program namijenjen resortima, hotelima, hostelima i sličnima, prilagođen za rad na kalendaru koji je pregledan te je lak unos rezervacije sobe i gosta.

 Više informacija


PROIZVODNJA

Program namijenjen proizvodnjama koji je prilagođen za jednostavno praćenje od materijala sirovina do gotovih proizvoda, preko radnih naloga, normativa, brzo jednostavno izdavanje računa.

Mogućnost korištenja bar kod skenera.

Više informacija


POKRETNE DJELATNOSTI

Program namijenjen pokretnim djelatnostima, koji je prilagođen za jednostavan rad, rad na tabletima ili noteboocima.

Ispis na mobilne bluetooth POS printere.

Više informacija


PEKARE

Program namijenjen PEKARAMA koji je prilagođen  za rad na ekranu za dodir, ali može se raditi i na šifre ako je jednostavnije radnicima. Brzo i jednostavno izdavanje računa. Program ima više poreznih stopa zbog toga što u pekarama postoji više tarifnih poreznih kategorija. Ima i porez na potrošnju, ako neka pekara ima i ugostiteljstvo u sklopu pekare.

Više informacija


MALOPRODAJA

Program namijenjen maloprodajama koji je prilagođen za rad u svim vrstama trgovina, dučana. Prilagođen za rad na ekranu za dodir, brzo jednostavno izdavanje računa.Mogućnost korištenja bar kod skenera. Može se koristiti u svim svrstama maloprodaje, dućani odjeće, obuče, trgovine mješovitom robom, i sl.

Više informacija


CVJEĆARE

Program namijenjen cvjećarama koji je prilagođen za rad u svim vrstama trgovina, dučana. Prilagođen za rad na ekranu za dodir, brzo jednostavno izdavanje računa.

Mogućnost korištenja bar kod skenera.

Više informacija


KASICA

Program namijenjen za korisnike koji ne trebaju stanje skladišta, samo program za izdavanje fiskalnih računa.

Više informacija